Malerfirmaet MV

Vores services

Hvad kan Malerfirmaet MV hjælpe dig med?

Vores Services

Vi står klar til stort set alle opgaver

Hos Malerfirmaet MV står vi klar til at hjælpe dig med de fleste typer af opgaver. Vores malere er uddannede og kvalificerede og vi sørger for løbende at udvide vores færdigheder. Vi har god erfaring med både de helt små personlige opgaver og de store renoveringer for erhverv.

Lige meget om du skal have malet dine sommerhuse vægge gule udendørs, om trægulvet på din tagterrasse skal have en opfriskning eller om de 4 opgange i din bygning skal renoveres, så kan vi klare opgaven. Vi har også mulighed for nå de høje bygninger og mulighed for at leje lift. 

Vi er stadig ved at opdatere denne side med alle vores services. I mellemtiden, kan du altid sende os en besked via formularen herunder for at få et tilbud på din opgave eller tage kontakt til os via informationerne i toppen af siden.

Samtalen om dit
projekt starter her

Udfyld formularen med dine drømme og ønsker til dit malerprojekt, eller hvis du blot har spørgsmål. Så finder vi ud af hvordan vi bedst kan hjælpe dig med at komme i mål og vender tilbage med et tilbud. Husk at jo mere information du giver os, jo bedre og hurtigere kan vi hjælpe dig. Vi venter spændt på at høre fra dig!