Exterior (Udendørs malerarbejde)

Skab, genskab eller genopfrisk rummene inde i dit hjem. Kreativiteten har ingen grænser, men masser af muligheder.

Giv rummene inde i dit hjem, arbejdssted eller andet et helt personligt præg og lad din personlighed sprudle ud gennem din indretning. Vis din unikke stil, genskab fortiden eller få blot genopfrisket et tidligere malerarbejde.

Det giver en rus af tilfredsstillelse i kroppen at træde ind i et rum eller en bolig man selv har skabt. Det er faktisk videnskabeligt bevist at det gør hverdagen nemmere og giver dig en mere positiv tilgang når du er tilfreds med dit hjem.


Gennem maling af vægge kan du f.eks få rummet til at føles “større” ved at vælge lyse farver. Du kan også vælge forskellige korrekture der fremhæver et rent miljø.

Interior ( Indendørs malerarbejde)

Skab, genskab eller genopfrisk rummene inde i dit hjem. Kreativiteten har ingen grænser, men masser af muligheder.

Udendørs malerarbejde kan laves på mange måder. Man kan fremhæve en del af dit hus / bygning kun ved hjælp af maling. Vi står selvfølgelig klar til at rådgive i dit farvevalg.

Det er ideelt at benytte ved evt. salg eller fremleje af din bolig, for at gøre den mere attraktiv.

Algerens

Trænger dine fliser til en omgang algerens? Det klarer vi for dig. Vores dygtige medarbejdere er udstyret til at fjerne alger.

Pris ( for rensning & imprægnering af fliser): 55,- pr. kvadratmeter.

 

Garantiordning

Garantien for at vi altid udfører et professionelt stykke håndværk for dig.

Det gode håndværk er essentielt for at opnå et flot resultat og det er netop hvad du er garanteret når du vælger os. Det er ikke nok bare at male – det flotte resultat indebærer også at skrabe, slibe, grundmale og mellemmale. Det gode håndværk kræver også den rigtige viden, som kommer fra den rigtige uddannelse – det er du også garanteret, når du vælger os. Vi står altid klar til at rådgive dig og give dig malerarbejde i højeste kvalitet. Vi har kvalitetsstemplet.

 

Malerfirmaet
M.V I/S

Professionel Maler

Vi udfører alt inden for malerarbejde.

Få altid et gratis og uforpligtende
tilbud når du har lyst.

CVR: 41181729

Henvendelser og forespørgsler:

+45 – 29 73 11 69

Administration

+45 52 19 93 60

Øvrige

+45 42 79 22 62

E-mail:

maler-mv@outlook.dk